Onderwijs voor professionals

Als professional ben je nooit uitgeleerd. Wij helpen je je kennis en vaardigheden up-to-date te houden met onderwijs ontwikkeld voor professionals.

Interessegebied
Bekijk alle cursussen

Start binnenkort

 • 24 mei 2024

  Ruimtelijke ordening in een veranderend klimaat

  In deze cursus bespreken we de meest recente inzichten over de gevolgen van klimaatverandering alsmede die van de ruimtelijke ordening. Leer van toonaangevende experts en geef richting aan je eigen werkpraktijk.

 • 3 juni 2024

  Van liberalisme tot populisme

  De geschiedenis maakt duidelijk dat ideologieën kritische vermogens ontwikkelen om de wereld niet te accepteren zoals die is, met alle mogelijke goede en kwalijke gevolgen van dien. Zo bezien zal de behoefte aan – en de noodzaak van het begrijpen van – ideologieën niet snel verdwijnen. Vanuit dit vertrekpunt duikt deze verdiepingscursus in de aard en herkomst van klassieke en recente politieke ideologieën.

 • 6 juni 2024

  Gratis proefcollege Design Thinking doorgronden

  Wil jij meer leren over Design Thinking om ingewikkelde vraagstukken aan te pakken en creatief op te lossen? Neem deel aan een proefcollege uit de cursus Design Thinking doorgronden en toepassen en laat je inspireren!

 • 3 september 2024

  Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk

  Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk is een specialisatieopleiding voor professionals, met topdocenten uit de advocatuur, het bedrijfsleven en de wetenschap. In dit executive programma leert u meer over die aspecten van het aanbestedingsrecht die u nodig heeft om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen.

 • september 2024

  Gezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals

  Dit masterprogramma is gericht op zorgprofessionals werkzaam in kleinere paramedische vakgebieden die pioniers nodig hebben voor de academisering van deze vakgebieden, omdat juist daar nog veel vraag is naar wetenschappelijke onderbouwing en innovatie van de zorgpraktijk.

 • Februari en September

  Word leraar in het voortgezet onderwijs

  Wil je de overstap maken naar het onderwijs? Of ben je docent en wil je een extra lesbevoegdheid halen? Afhankelijk van je vooropleiding kun je een eerste- of beperkte tweedegraads lesbevoegdheid behalen.