Onderwijs voor professionals

Als professional ben je nooit uitgeleerd. Wij helpen je je kennis en vaardigheden up-to-date te houden met onderwijs ontwikkeld voor professionals.

Interessegebied
Bekijk alle cursussen

Start binnenkort

 • 2 september 2024

  Burgerschap en educatie

  Alle Nederlandse scholen zijn wettelijk verplicht om actief burgerschap en sociale integratie te bevorderen en docenten van alle schoolvakken hebben daarin een rol. Dat vraagt veel van jouw professionaliteit als docent en de keuzes die je maakt op het gebied van vak-inhoud, didactiek en de manier waarop je omgaat met je leerlingen. Hoe leid je leerlingen bijvoorbeeld naar zelfstandigheid terwijl je ook verwacht dat ze zich aanpassen aan de regels van jou, de klas, de school en de samenleving?

 • 16 september 2024

  Beeld- en Didactisch coachen

  In de tweejarige opleiding Beeld- en Didactisch Coachen leer je de basisvaardigheden van didactisch coachen integreren met beeldcoaching. Je wordt opgeleid tot een erkende ‘beeld- en didactisch coach’. Vanaf de start van de opleiding ga je meteen aan de slag met beeld- en didactisch coachen in de eigen praktijk.

 • 17 september 2024

  Leiderschap in Cultuur Zakelijk

  Dé zakelijk leider bestaat niet en dat is dan ook de reden dat we een leerprogramma hebben ontwikkeld waarbij de context, leerbehoeften en ontwikkeldoelen van de deelnemers het uitgangspunt zijn: LinC Zakelijk. LinC Z is hét programma voor zakelijk leiders binnen de culturele sector, die zich willen professionaliseren op het thema leiderschap.

 • september 2024

  Gezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals

  Dit masterprogramma is gericht op zorgprofessionals werkzaam in kleinere paramedische vakgebieden die pioniers nodig hebben voor de academisering van deze vakgebieden, omdat juist daar nog veel vraag is naar wetenschappelijke onderbouwing en innovatie van de zorgpraktijk.

 • 21 oktober 2024

  Classical Methods in Data Analysis

  This course starts with the basic applications of biostatistics in the analysis of medical research data. Topics are: types of data, location and variability measures, samples and populations, distributions, confidence intervals, hypothesis testing, comparing two or more means or proportions (parametric and non-parametric methods), and relationships between two variables (correlation, simple linear regression).

 • 21 oktober 2024

  Sustainability and Organizational Change

  Sustainability and Organizational Change is een cursus die deelnemers in staat stelt duurzame verandering binnen hun organisatie te stimuleren en te realiseren. Door wetenschappelijk onderzoek op het gebied van duurzaamheid, innovatie en verandermanagement te combineren, leren deelnemers over de nieuwste trends die van invloed zijn op organisaties.