Continuing education

As a professional you never stop learning. We help you to keep your knowledge and skills up-to-date with education designed for professionals.

Areas of interest
View all programmes

Starting soon

 • 3 June 2024

  Van liberalisme tot populisme

  De geschiedenis maakt duidelijk dat ideologieën kritische vermogens ontwikkelen om de wereld niet te accepteren zoals die is, met alle mogelijke goede en kwalijke gevolgen van dien. Zo bezien zal de behoefte aan – en de noodzaak van het begrijpen van – ideologieën niet snel verdwijnen. Vanuit dit vertrekpunt duikt deze verdiepingscursus in de aard en herkomst van klassieke en recente politieke ideologieën.

 • 6 June 2024

  Free trial lecture Understanding Design Thinking

  Do you want to learn more about Design Thinking to tackle complex issues and solve them creatively? Participate in a trial lecture from the Understanding and Applying Design Thinking course and be inspired!

 • 2 September 2024

  Burgerschap en educatie

  Alle Nederlandse scholen zijn wettelijk verplicht om actief burgerschap en sociale integratie te bevorderen en docenten van alle schoolvakken hebben daarin een rol. Dat vraagt veel van jouw professionaliteit als docent en de keuzes die je maakt op het gebied van vak-inhoud, didactiek en de manier waarop je omgaat met je leerlingen. Hoe leid je leerlingen bijvoorbeeld naar zelfstandigheid terwijl je ook verwacht dat ze zich aanpassen aan de regels van jou, de klas, de school en de samenleving?

 • 3 September 2024

  Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk

  Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk is een specialisatieopleiding voor professionals, met topdocenten uit de advocatuur, het bedrijfsleven en de wetenschap. In dit executive programma leert u meer over die aspecten van het aanbestedingsrecht die u nodig heeft om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen.

 • September 2024

  Health Sciences for Healthcare Professionals

  This master’s program is aimed at healthcare professionals working in smaller paramedical fields who need pioneers for the academization of these fields, because there is still a great demand for scientific substantiation and innovation in healthcare practice.

 • September and February

  Word leraar in het voortgezet onderwijs

  Wil je de overstap maken naar het onderwijs? Of ben je docent en wil je een extra lesbevoegdheid halen? Afhankelijk van je vooropleiding kun je een eerste- of beperkte tweedegraads lesbevoegdheid behalen.