Datageïnformeerd werken voor vaksectievoorzitters

  • StartmomentIn overleg
  • VoertaalNederlands
  • OnderwijsvormOp locatie

Vaksectievoorzitters hebben op veel scholen een belangrijke rol. Zo houden ze zicht op de leerlingresultaten, en stellen de belangrijkste ontwikkelpunten voor de sectie vast. In dit traject leren vaksectievoorzitters de resultaten van leerlingen op toetsen goed in beeld te brengen, en om opvallendheden en hiaten te signaleren en deze verder te analyseren.

We maken gebruik van de ‘datadialoog’, waarbij je de resultaten op een open manier leert bespreken met de sectieleden. De resultaten uit de analyse kunnen aanleiding zijn om een nadere analyse te doen (zoals een toetsanalyse), of om het curriculum op bepaalde punten kritisch te bekijken: waar lopen de leerlijnen bijvoorbeeld niet goed door? Je doorloopt deze stappen en verwerkt de ontwikkelpunten in een vaksectieplan.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de maatwerkafspraken. De wensen en het aantal deelnemers bepalen mede de prijs. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

Dr. Claudy Oomen

Dr. Claudy Oomen

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.