Cultureel sensitief lesgeven

  • StartmomentOp aanvraag
  • VoertaalNederlands
  • DiplomeringCertificaat

Inhoud

Lesgeven aan sterk diverse klassen kan uitdagend zijn. Hoe doe je recht aan de achtergrond van ieder kind, zonder de doelen die je hebt uit het oog te verliezen? Er is veel onderzoek gedaan op dit gebied. Tijdens een studiebijeenkomst laat een adviseur van Onderwijsadvies & Training (UU) teams kennismaken met theoretische inzichten, en vertaalt deze samen met de leerkrachten naar kansen voor de eigen lespraktijk.

Eventueel kan de studiedag worden uitgebreid met lesobservaties en individuele of beeld- of teamcoaching.

Bestemd voor

Leerkrachten in het primair onderwijs van groep 1 t/m groep 8.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de maatwerkafspraken. De wensen en het aantal deelnemers bepalen mede de prijs. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

C.J. (Karin) van Look MSc

C.J. (Karin) van Look MSc

Trainer

Dr. Miriam de Boer

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Volg ons via: