Vakoverstijgend onderwijs ontwerpen en begeleiden

  • StartmomentIn overleg
  • VoertaalNederlands
  • DiplomeringCertificaat

Inhoud

Vakoverstijgende opdrachten vormen vaak een betekenisvolle context om in te leren: ze lijken op vraagstukken in het echte leven waar verschillende disciplines, kennis en vaardigheden verweven zijn. Het zijn complexe opdrachten zonder eenduidige oplossingen die een zekere vrijheid van werken vragen, geschikt voor brede vaardigheden als samenwerken en reflecteren. Het nut, de mate van autonomie, de uitdaging en het samenwerken met anderen werkt vaak motiverend. Het vraagt wel om goed ontworpen opdrachten, heldere instructies en een specifieke begeleiding.

In deze training gaan we in op de methodiek van het ontwerpen van vakoverstijgende opdrachten en op het begeleiden ervan.

Bestemd voor

Docenten in het voortgezet onderwijs

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

Dr. Karin Smit

Dr. Karin Smit

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Volg ons via: