Intervisie met collega's

  • Duur3 dagdelen
  • StartmomentIn overleg
  • VoertaalNederlands
  • Prijs€4.305

Intervisie wordt steeds vaker ingezet als manier om met en van elkaar te leren: docenten leggen elkaar een situatie uit de praktijk voor die in kleine groepen op intensieve wijze wordt besproken. Een veilige leeromgeving en heldere technieken zijn voorwaarden om intervisie te laten slagen.

Inhoud

In dit incompanytraject werken we met drie intervisievormen: het stellen van vragen (de incidentmethode), tekenen, en een opstelling met poppetjes en ander materiaal.

Daarnaast bieden we video-intervisie aan: docenten maken een lesopname en analyseren samen fragmenten hieruit, onder begeleiding van een van onze gecertificeerde beeld- en didactisch coaches.

Bestemd voor

(Startende en ervaren) docenten.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de maatwerkafspraken. De wensen en het aantal deelnemers bepalen mede de prijs. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

Dr. Karin Smit

Dr. Karin Smit

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.