Didactiek van academische vaardigheden

  • StartmomentIn overleg
  • VoertaalNederlands

Je wilt je leerlingen goed voorbereiden op een universitaire studie. Welke academische vaardigheden verwacht de universiteit?

In dit traject leer je hoe je leerlingen kunt stimuleren om kritisch te lezen, de kern uit teksten te halen en vast te stellen of een bewering goed onderbouwd is. Ook leer je hoe je goede schrijfopdrachten maakt, waarbij leerlingen kritisch nadenken over de inhoud en tegelijkertijd hun schrijfvaardigheid verbeteren.

Je werkt aan opdrachten die je direct kunt toepassen in je lessen. Je volgt deze cursus met je eigen team. De omvang is afhankelijk van de specifieke insteek die de school kiest.

Bestemd voor

Docenten van bovenbouw vwo.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de maatwerkafspraken. De wensen en het aantal deelnemers bepalen mede de prijs. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

Dr. Claudy Oomen

Dr. Claudy Oomen

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Volg ons via: