Data team op school opzetten en begeleiden

  • DuurVijf bijeenkomsten
  • StartmomentIn overleg
  • VoertaalNederlands
  • OnderwijsvormOp locatie

Een data team ondersteunt vaksecties, teamleiders en de schoolleiding bij vraagstukken die leven op school. Idealiter bestaat dit team uit een school-/teamleider, een data-expert of -coach en enkele docenten met interesse voor analyse en kwaliteitsverbetering.

Wij begeleiden bij het opzetten van een data team, bij het toegankelijk maken van resultaten van anderen binnen de school, bij het uitvoeren van analyses bij specifieke vragen en bij het initiëren van vervolgacties naar aanleiding van de resultaten. Een goede vraag stellen is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Ook oefenen we de ‘datadialoog’, waarbij de data teamleden anderen leren om de resultaten goed te interpreteren.

Bestemd voor

Een projectteam van minimaal één schoolleider, minimaal 2 docenten en een beheerder van het datamanagementsysteem.

Duur

Een traject bestaat doorgaans uit ongeveer vijf bijeenkomsten van zo’n 3 uur.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de maatwerkafspraken. De wensen en het aantal deelnemers bepalen mede de prijs. Op verzoek kan een kostenindicatie worden gegeven.

Incompany

Dit betreft een incompanycursus. Data en locatie worden in overleg vastgesteld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Trainer

Dr. Claudy Oomen

Dr. Claudy Oomen

Heb je een (onderwijskundige) vraag, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een incompanytraining of adviestraject op maat? We denken graag met je mee.

Neem contact met ons op via: onderwijsadviesentraining@uu.nl of 030 253 2261.

Over Onderwijsadvies & Training

Onderwijsadvies & Training traint onderwijsprofessionals gedurende hun hele loopbaan. Wij bieden maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, en geven scholen en opleidingen onderwijskundig advies. We verbinden kennis uit de wetenschap met de onderwijspraktijk om tot nieuwe perspectieven te komen. Onderwijsadvies & Training is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Op alle diensten van Onderwijsadvies & Training zijn betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Volg ons via: